TÁMOGATÁS

Nap-mint-nap azon dolgozunk, hogy a következő generáció felismerje a helyét és a küldetését a világban és hogy harmóniában tudjon élni magával és a környezetével egyaránt.

Kérjük, támogasd céljainkat
adód 1%-ának felajánlásával!


Hogyan tudsz segíteni, vagyis nyilatkozni az adód 1%-áról?

  • Ha online, az ügyfélkapun keresztül nyújtod be, ITT találsz egy leírást.
  • Ha papír alapon adnád be az szja bevallást, ITT találsz egy rendelkező nyilatkozat nyomtatvány (az egyesület adószámával kitöltve).

 

Mire használjuk fel a felajánlott összeget? 

A következő évfolyam fogadásához a jelenlegi épületünk bővítésre és fejlesztésre szorul. A befolyó összeget erre szeretnénk fordítani.

 

Jövő Bárkája Egyesület
18879182-1-43

Irodakonténereket keresünk!

Gimnáziumunk bővüléséhez ideiglenes megoldásként használt irodakonténereket keresünk!  Ha van tudomásod ilyenről, melyet jelképes áron megőrzésre (és használatra) átvehetnénk, lépj kapcsolatba velünk!

Bokor Katalin – forrásteremtő munkatárs
email: katalin.bokor@kawak.hu
mobil: 06 30 4949 991

Segíts, hogy mindenki gimibe járhasson!

Iskolánk egyesületi fenntartású, ezért a külső anyagi támogatás nélkülözhetetlen az intézmény működéséhez. Célunk, hogy a Waldorf-pedagógia ne csak egy szűk rétegnek, hanem minden család számára elérhető legyen, aki hisz pedagógiánk célkitűzéseiben és módszereiben.

Elsősorban erre a célra fordítjuk ezeket a pénzadományokat, legyenek azok rendszeresek vagy esetiek. A legapróbb támogatás is nagy segítség számunkra, köszönjük!

Ha cégként támogatnál minket, közhasznú egyesületünk igazolásával az adományod adóalap csökkentő tényezőként szerepelhet a könyvelésben.

Fenntartó szervezetünk:
JÖVŐ BÁRKÁJA EGYESÜLET

Számlaszámunk:
Magnet Bank Zrt, 16200151-18536869-00000000

Kérdés esetén fordulj forrásteremtő munkatársunkhoz:

Bokor Katalin – forrásteremtő munkatárs
email: katalin.bokor@kawak.hu
mobil: 06 30 4949 991